Velkommen til Holstebro Hestepraksis
Hos Holstebro Hestepraksis råder vi over en veludstyret klinik og en udkørende praksis med udganspunkt fra Handbjerg mellem Vinderup og Holstebro. Vi tilser heste i Vestjylland og store dele af Midtjylland. Holstebro hestepraksis ejes og bestyres af Fagdyrlæge og hestekiropraktor Lena Kristensen og har ansat dyrlæge og hestekiropraktor Kathrine Thatt Jensen, dyrlæge Ane Tanderup Nielsen og dyrlæge Dagmar Sloth Poulsen, samt sygeplejerske Marjun Dejligbjerg og klinikassistent Nikoline Gregersen.

Vi har specialiseret os i heste og vægter fagligheden højt, hvilket gør, at vi flere gange årligt deltager i efteruddannelser i ind og udland. Vi tilbyder assistance fra en kompetent hestedyrlæge døgnet rundt og når vi ikke selv har vagten, så er det vores kollegaer indenfor Hestevagten Midtvest, som står klar til at hjælpe.

TILBUD på endoskopi og RGT behandling

Har din hest symptomer fra luftvejene/næseflåd? Hoster den måske når du skal ride? Så kunne det være pga en underliggende luftvejslidelse.

Info om vagtsamarbejde

Holstebro Hestepraksis indtræder i vagtsamarbejdet Hestevagten Midtvest

Indleveringsskema til gødningsprøver

Med vores indleveringsskema til gødningsprøver er det let og overskueligt at bestille de ønskede undersøgelser. Aflever op til 6 prøver uden forudgående aftale, når blot du vedlægger et udfyldt skema*

Forår/sommer er føltid!

Med foråret begynder også reproduktionssæsonen. Ønsker du føl i 2024, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også læse mere her på vores hjemmeside.